Microsoft Exchange Server 2010

Microsoft Exchange 2010

Microsoft Exchange 2010

Exchange’in son sürümü dağıtım, yönetim ve denetleme maliyetlerinizi kontrol altında tutarken daha iyi iş sonuçlarına ulaşmanıza yardımcı oluyor. Exchange 2010 kullanıcılara sesli mesaj, sms ve e-posta dahil tüm mesajlara her yerden erişme olanağı verirken, farklı dağıtım seçenekleri ve entegre bilgi koruma araçları ile BT çalışanlarına yüksek performanslı bir mesajlaşma ve birlikte çalışma platformu sunuyor.

 

Öne Çıkanlar

  • Forrester Exchange Toplam Ekonomik Etkisi Çalışması Türkçe Olarak Yayınlandı!

    Bu çalışmanın amacı, okurlara Microsoft Exchange 2010’un kurumlarında potansiyel mali etkisini değerlendirmeleri için bir çerçeve sağlamaktır. Forrester, analizde kullanılan tüm hesaplamaları ve varsayımları net bir şekilde göstermeyi amaçlamaktadır. Okurlar bu çalışmayı, Microsoft Exchange 2010’a yatırım yapma açısından verilen bir işletme örneğini daha iyi anlamak ve anlatmak için kullanmalıdır.

  • Microsoft Exchange Server 2010’a yükselterek potansiyel Maliyet Tasarrufunuzu, hızlıca hesaplayabilirsiniz !

    Mevcut mesajlaşma ortamı hakkında temel bilgilerinizi girin ve işinizin alanlarında potansiyel tasarrufunuzu kontrol edin. Kendi tahminlerinizle varsayılan değerleri değiştirebilir ve hızlı bir şekilde maliyet tasarrufunuzu hesaplayabilirsiniz.

  • Microsoft Exchange 2010’u 10 milyon kişi test etti!

    Exchange 2010 daha piyasaya sürülmeden Microsoft veri merkezlerinden dünya üzerinde 3.5 milyon çalışana hizmet veriyor. Türkiye’de iş ortakları ve kurumsal müşteriler ise testlere devam ediyor.

  • Exchange 2010’u İndirin

    Microsoft’un birleşik iletişim ailesinin bir parçası olan Microsoft Exchange Server 2010’u sürümünü şimdi indirin. Exchange 2010, hem kurum içinde hem de çok sayıda hizmet vermek için tasarlanmış veri merkezlerinde çalışmak için tasarlandı ve geliştirildi.

  • Exchange 2010 ile verimliliğinizi artırırken maliyetlerinizi nasıl azaltabileceğinizi öğrenin.

    Exchange performansınızı artırırken giderlerinizi önemli bir şekilde azaltmanızı sağlar. Mesajlaşma sunucularınız ile sesli postalarınızı birleştirerek, depolama masraflarınızı azaltarak ve güvenli bir iletişim platformunu seçerek kazanabilecekleriniz hakkında bilgi alın.

  • Yeni Exchange 2010 Özelliklerini İzleyerek Öğrenin

    Exchange 2010’nın özelliklerini ve işlevselliğini bu kısa videoları izleyerek keşfedin. Exchange 2010’nun maliyetleri azaltmanızda ve iş üretkenliğinizi artırmada nasıl yardımcı olduğunu videolarda görün.

  • Microsoft, “Gartner’s Magic Quadrant for Enterprise Wireless E-Mail Software” raporunda liderler arasında yer alıyor.

    Exchange 2010 ofis dışında çalışanların da nerede olurlarsa olsunlar mesajlarına cep telefonlarından veya internet erişimi olan herhangi bir bilgisayardan kolaylıkla erişmelerini sağlıyor. Gartner’ın Kurumsal Kablosuz E-posta Yazılımları Raporunda Microsoft lider çözüm sağlıyıcılar arasında yer alıyor.

     

    Alıntı : http://www.microsoft.com/exchange/2010/tr/tr/default.aspx

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir